Pri výrobe datľového sirupu sa zmiešajú sušené datle s vodou, mixujú, filtrujú a výsledná šťava sa koncentruje na požadovanú hustotu. Datlový sirup je tmavý, voňavý, pomerne hustý s charakteristickou chuťou a dobre zladí, je tradičným sladidlom na Strednom východe.Hodí sa na studenú aj teplú kuchyňu. Nechajte ho vyniknúť najlepšie s neutrálnymi pokrmami, ako je tofu krém, biely jogurt, tvaroh. Hodí sa na ovsenú alebo inú raňajkovú kašu, palacinky, ale aj na dosladenie obilnej kávy.Datlový sirup obsahuje 15 - 30 % fruktózy, 17 - 40 % glukózy a 3 - 34 % sacharózy.
Extrakt z datlí*. Môže obsahovať glutén. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Skladujte pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nastavenie