Pri výrobe datľového sirupu sa zmiešajú sušené datle s vodou, mixujú, filtrujú a výsledná šťava sa koncentruje na požadovanú hustotu. Datlový sirup je tmavý, voňavý, pomerne...
Agávový sirup je zahustená šťava z kaktusov agáve. Má jemnú a neutrálnu chuť i farbu. Jeho hustota je zhruba niekde uprostred medzi najredším a najhustejším sirupom. Agávový...
Zmes korenia Chat Masala je určená predovšetkým pre prípravu šalátov a nátierok. Hodí sa aj na chlieb s maslom, do sendvičov aj do vyprážaných jedál, ako sú Pakora a...
Zmes korenia Sabji Masala je určená predovšetkým pre prípravu zeleninových pokrmov. Hodí sa aj do fašírok, šošovice, zemiakov a vyprážaných obaľovaných jedál.
Zloženie: v...
Biryani Masala je koreniaci prípravok určený špeciálne na ochutenie rizota, predovšetkým pripraveného z basmati ryže (najkvalitnejší druh ryže). Stredne pálivé....
Kari Madras jemné - zmes korenia vhodná predovšetkým na prípravu kari, ale tiež do dusenej aj pečenej zeleniny, polievok a zeleninových omáčok. Kari sa môže skladať až zo 40...
Farmárske zemiaky – sypká koreniaca zmes s restovanou cibuľkou, ktorá dodá všetkým zemiakovým pokrmom lahodnú chuť a vôňu. Je vhodná na ochutenie pečených a grilovaných...
Bylinkové maslo – koreniaca zmes určená na výrobu bylinkového masla, výnimočne chutí na dusenej alebo grilovanej zelenine, vhodná na zapečenie cestovín, ryžu, jogurty, šaláty,...
Spôsob užívania byliny Tulsi
Sú účinnejšie kapsuly, prášok alebo čaj?
Platí, že najefektívnejšia a najúčinnejšia forma užívania ajurvédskych bylín sú kapsuly. Kapsulová forma...
Bio Raw Kokosový olej
Kokosový olej obsahuje kyseliny so stredne dlhým reťazcom (MCT), ktoré pomáhajú zvýšiť pocit sýtosti po jedle a pomáhajú zvýšiť výdaj energie zvýšením...
Farebná všehochuť korenia s mangom, granátovým jablkom, mätou a chilli vhodná nielen do mletých mias, ale aj k ochuteniu pražených orieškov, ovocných a zeleninových šalátov.